Atles blogg

Opplevelse og folkehelse

Sørlandsbadet er et badeland med fokus på småbarnsfamiliene. Vi har et ypperlig anlegg innendørs med fokus på lek, moro og aktivitet for store og små. Her kan en skape seg sin egen lille aktivitetsferie. Det er ikke vanskelig å finne frem konkurranseinstinktet til pappa i vannsklia med elektronisk tidtaking samtidig som tilvenningen til vann for de absolutt minste er behagelig i vår egen velværeavdeling. 

Aktivitet og moro for hele familien – kvalitetstid om en vil benytte det begrepet samtidig som det gir aktivitet og rekreasjon for hele familien. Lyngdal har mange muligheter med overnatting & restauranter, aktiviteter og ikke minst shopping. Lyngdal Cup og Dyskuet er store og annerkjente arrangementer og skaper mye aktiviteter og gjestestrøm til Lyngdal. Lyngdal som feriested er derfor ypperlig med korte avstander til mange attraktiviteter ellers på Sørlandet.

Sørlandsbadet som opplevelsessted er tilrettelagt som et aktivitets- og rekreasjonssted. Mamma og pappa kan benytte treningssenteret i sitt opphold med apparatsal og mange gruppetilbud. Trives du ikke innendørs har vi vår egen turpark, Sørlandsbadet Turpark, som har løyper for spaserturer, løping og sykling. Noen er merket med informasjonsskilt som er tilpasset barn, andre løpe- og sykkelforslag kan en printe ut direkte på www.turpark.no

Et sted som Sørlandsbadet har selvsagt en tilpasset SPA avdeling med terapeuter med ulik kompetanse. Kroppsbehandling, ansiktsbehandling, alternativ behandling, massasje og vipper & bryn er veldig populære behandlinger. Blir det smeigedager så fortvil ikke, vi har mange solsenger på Salto som er ypperlig avslapping mens barna «bolterer» seg i badelandet.

Sørlandsbadet har også kompetanse på fysioterapi og manuellterapi. Ordinære behandlinger er tilrettelagt men varmtvannbassenget er daglig i bruk mht opptrening etter operasjoner, kronikere syke som revmatikere har daglige treninger med fysioterapeuter.

En dag på Sørlandsbadet er en helsebringende aktivitet for hele familien. Opplev Sørlandsbadet - moro for store og små. En tett og god familieopplevelse. Samtidig som det genererer aktivitet og bevegelse. Ta en familiekonkurranse i sklia eller en løpetur i turparken - da kommer konkurranseinstinktet til store og små frem. Sørlandsbadet er et opplevelsessenter – men vi er samtidig et stort aktivitetshus. 

Velkommen til Sørlandet, Lyngdal og Sørlandsbadet.

25.03.13