Atles blogg

Årskalender på aktiviteter og trening

Høstens og vinterens aktiviteter, prosjekter og kurs på Sørlandsbadet Trening er klar. Håpet er å være forutsigbar med hva som kommer - samt at dere kan komme med innspill i god tid. Samspill for bedre aktiviteter. Vårt treningssenter har høy aktivitet og ønsket vårt er å følge opp med motiverende tiltak og konsepter.

Utover vårt ordinære kalenderprogram, grupper og apparatsal, har vi nå hatt noen prosjekter for å stimulere aktivitetene våre. Sykkelprosjektet har ledet an med 3 turer til Hovden, løpeprosjekt i forkant av Sørlandsbadet Løpet og blant annet 100 dager 100 økter har vi hatt.

10390930 258414474351764 64314836042273378 N

 

Målet vårt er å ha et forutsigbart aktivitetsprogram der våre ordinære gruppeprogam bedre skal samspilles og benyttes. Samtidig som vi utvider prosjektene for å stimulere nye aktiviteter og motiverer flere til å ta del i programmene og tiltakene.

_MG_9575_(2)

Etter høstferien er målet å ha et program klart for 15 åringer på vårt treningssenter. Men vi ønsker tett oppfølging for å utvikle en god treningskultur. Endel kurs vil bli påkrevd, kosthold og ernæring, anti doping og treningslære. Vi synes det er viktig å bygge en god kultur samt gi dem kunnskap og kompetanse når vi åpner for 15 åringer på treningssenteret.

Vi følger opp med 100 dager 100 økter som ett nyttårsforsett. Ambisjonene om sykling til Hovden er høynet, vi ønsker å trekke ytterligere flere inn for å få mulighet til å kjenne på begeistringen med å sykle fra Kristiansand - Hovden. Livsstilsendringekurs kjører vi i sving like etter høstferien, målet er selvsagt å tilretelegge gode forhold, oppfølging og kursing for de som ønsker en endring av livet sitt mht både kosthold og aktiviteter.

Lopet

Vi fortsetter utetreningen etter sommeren, og vi introduserer Kettelbells som ny gruppetime etter sommeren. Litt uti i august vil vi også tilrettelegge et opplegg med som aktivitet/ mosjonsform. Mest sannsynlig endrer vi endel på konseptet som vi hadde nå i vår. Ellers kopierer vi vårt gruppeprogram fra i vinter. For de som ønsker mer yoga, så kan vi glede dem også.

Team Lagbilde

 

Suksessen med sykkelprosjektet ønsker vi å overføre til løping. Her vil vi mest sannsynlig gå videre med den gruppen som hadde løpeprosjekt på timeplanen i forkant av Sørlandsbadet Løpet. Tanken er er å skape en arena for å få flere til å fine gleden med å løpe. Muligens setter vi oss noen målsettinger mht løp å delta på. Dette er litt - ta en titt på nærmere beskrivelser:

Informasjon som vi distribuerer ut. 

Ellers vil vi selvsagt poengtere de oppsatte gruppetimene våre med meget dyktige instruktører. Det er sommerprogram nå, men i slutten av august kommer gruppetimene mer og mer inn igjen før høsten. 

 

Med ønske om en fin sommer :-)

 

03.07.14