Atles blogg

Take Away og ny meny på Sørlandsbadet

Take Away fra Sørlandsbadet, siste nye i tillegg til at vi endret menyen vår med begynnelsen av skoleferien. Vi håper at kombinasjonen med ny meny og take away vil bli bra og ikke minst populær blant våre gjester og turister.

Vårt ønsk er å treffe gjesten enda bedre med vår meny – også for de gjestene som ikke besøker oss. 

Vi har gjort en del endringer, tatt bort noe, lagt inn noe nytt og ikke minst «spisset» og utviklet noe av det eksisterende. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger slik at vi kan gjøre korrigeringer og ønsker fra gjestene. Smoothie, pølser og wraps er selvsagt med videre. Nå har vi lansert vår egen badeburger der vi har nytt brød og som serveres med mangochutney og røstipoteter.   Til barn så har vi nå egen barneburger med røstipoteter som vi er spent på om barna liker.

Frozen yoghurt og fruit sorbet - den nye DUGG - er også på plass. Frist og deiligt!

Take Away har vi alle dager i uka, med ukedager kl  16:00 – 19:30 og helg/ ferie kl 12:00 – 18:30

Ta gjerne en titt på vår take away meny og menyen du får i badet

Bon appetìt

27.06.14