Atles blogg

Gå på tur

Klokka er stilt inn på sommerstid, det er merkbart lysere på kveldene og vi ønsker oss ut på tur. Tirsdag 1. april starter vi opp med "Gå på tur". Ta med familien, en kollega eller venninne

Sammen med BHT Sør starter vi opp med Gå-gruppe hver tirsdag med guide. Da legger vi opp til forskjellige turer. I løpet av helgen legger vi også opp turforslag men da legger vi ut registreringsbok slik at dere kan få logget turen.

OPPSTART 

Tirsdag 1. april kl 17:30 ved Sørlandsbadet.

Ingen påmelding - møt opp 

Lysbilde4

Vi samarbeider også med Universitetet i Agder, der en masterstudent skal skrive en oppgave og stille endel spørsmål i oppstarten samt en oppfølging i løpet av juni. 

Gå-gruppene er tiltenkt familien, kollegaer på jobb, venner og venninner eller om du kommer alene så treffer du andre på turen. Rett og slett alle.

BHT Sør og Sørlandsbadet ønsker å tilby et tilbud til de som ikke ønsker å sykle, løpe eller trene inne på treningssenteret men som rett og slett har et ønske om litt aktivitet. Vi er selvsagt spent og vi håper at interesserte sprer budskapet om gå gruppen som er startet. 

 

GOD TUR :-)

30.03.14