Atles blogg

Aktivitet og løping

Vi starter eget løpeprosjekt frem til Sørlandsbadet Løpet. Vi ønsker å treffe deg som har lyst på å starte å løpe, finne plan på treningen eller som bare har som mål å klare å løpe 5 km i ett. Da er løpeprosjektet noe for deg.

Vi ønsker å motivere flere til å komme i aktivitet, finne en sosial arena å treffes på og der en kan stimulere og motivere hverandre.. Dette løpeprosjektet ønsker å treffe de som lurer litt, har litt lyst og motivasjon til å få det til men trenger litt drahjelp. 

Vi skal prøve å skape en sosial arena der du kan få faglig påfyll, motivasjon, plan og litt "drivmotor" til å nå ditt mål. Tanken er 10 fellestreninger iløpet av disse 8 ukene frem til Sørlandsbadet Løpet. I løpet av denne perioden vil du få faglig oppbacking, et treningsprogram å følge, mulighet til å stille spørsmål og diskutere innhold og forventet progresjon. 

Trivsel5

 

Vi har en filosofi å få hele familien i aktivitet, og håpet er at de som deltar her, tar med seg kunnskap og inspirasjon til å få med seg familien til å trene sammen og muligens delta på Sørlandsbadet Løpet. Vi håper at vi finner en felles løsning på treningsprosjektet, og finner en "vei" videre til Farsund Maraton med treningsopplegg. 

Sørlandsbadet Løpet

 

Det hadde vært moro om vi i regionen hadde klart å etablere to løp på forsommeren som var attraktive. Nå er Farsund Maraton på god vei med en vellykket og suksessfullt start, og de er litt forbilder for oss. 

Har dere forslag eller idèer til innhold i både løpeprosjektet eller Løpet så mottas de med takk og vil bli nøye vurdert. 

God løping :-)

 

Atle

05.03.14