Atles blogg

Nyttårsforsett

Tiden flyr og vi er allerede i slutten av januar. Erfaringsmessig kommer det mange med nyttårsforsetter som relaterer seg til å trene mer og ikke minst regelmessig. 2014 er ingen unntak. Vi merker at engasjementet, lysten og iveren etter å komme i gang er større enn noensinne.

I år har vi tilrettelagt konsepter og kurs nettopp for å ivareta disse ønskene. Vi ønsker på det sterkeste at du skal lykkes. Annette er i gang med «Kom i gang» kurset sitt og med stort engasjement. Espen sitt konsept med «100 dager 100 økter» har også fått bredt engasjement og omlag 40 personer deltar på dette. Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker oss svært gjerne tilbakemeldinger på tiltak slik at du opprettholder inspirasjon og motivasjon til å trene videre.

Vi kan ikke glemme Norges Svømmeforbund sin årlige svømmekampanje, i år "svømmer vi til Kroatia". Årlig så er Sørlandsbadet sin deltakelse meget god, mange benytter muligheten og motivasjonen som ligger i kampanjen med svømming som mosjonsform. Vi skal også berømme skolene i Lyngdal som benytter kampanjen aktivt.

Når vi er inne på svømming så er det stadig flere og flere voksne som svømmer samt at triathlon er i vekst. Vi arrangerer derfor crawl kurs for voksne med oppstart 4. febr. Lyngdal Svømmeklubb sin hovedtrener Dan Mossmann er instruktør på kurset. Nylig hadde Multisport Lyngdal stiftelsesmøte som triathlonklubb.

Vi har lansert Sørlandsbadet Løpet torsdag 1. mai. Dette løpet ønsker vi å legge opp til et familiearrangement og målet er å holde familien, både store og små i aktivitet. Etter vinterferien så tilbyr vi et treningstilbud som vil ha 2 ulike nivåer, begge er forholdsvis på lavt nivå. Mer detaljer kommer om ikke lenge. Vi ønsker også å aktivisere de minste og Salto & Selma vil være tilstede for  å delta med de aller minste.

Tur Stav

Vi ønsker lykke til med alle forsettene og kom gjerne med tips og idèer for å holde inspirasjonen vedlike. STÅ PÅ :-)

 

29.01.14