Atles blogg

7 årsdagen - bursdagsfeiring

Sørlandsbadet feirer sin 7 års dag i tradisjonen tro. Vi holder åpent 36 timer i strek og starter fredag 31. jan kl 06:00 og holder åpent i ett frem til lørdag 1. febr kl 18:00. Lørdag 1. febr er det på dagen 7 år siden Sørlandsbadet åpnet.

Som bursdagsfeiringer flest så blir det noe som skjer hele veien med trening, aktiviteter, show og konkurranser i badet. Menytilbud fra kjøkkenet, is fra Hennig Olsen IS og bursdagskaker.

I fjor så hadde vi NM finalen i vannskliene med reportasje på NRK Sportsrevyen. I år blir finalen i Bodø den 15. mars. Men på lørdagen, altså 1. febr, så har vi NM kvalifisering til finalen. Vi sender og tilbyr reise for noen av de beste til finalen.

Nm Vannsklie 2

Fredagskvelden er det mange ting som skjer. Våre gode naboer KVS-Lyngdal kommer selvsagt på besøk i år også kl 2100 og holder show og konkurranse med stuping, dykking m.m. På natta er det hygge og filmvisning i Velvære. I fjor hadde vi en gjeng som overnattet med filmtitting, hadde isbading kl 09:00 og frokost før de gikk hjem.

Salto & Selma kommer og danser, det blir bølger med røyk på fredagskvelden, Limbo konkurranser og hesteveddeløp. Med andre ord, noe for enhver smak.

 MG 4300 Copy

For de treningsivrige, så starter vi med spinning fredags morgen. Alternativer er å svømme fra morgenen. Badet åpner altså kl 0600 og kjører i ett utover. Fredags ettermiddag har Kristine V sin time på Easy Line. Vi kjører en «Duathlon» trim, åpner kl 18:00 med BasisBall og direkte over på spinning kl 1900. Videre for morgenfuglene, spinning allerede kl 0600 i 2 timer lørdag morgen. Malene kommer på kl 1000 med BasisBall. 

Bading, trening, svømming, lek & moro, rekreasjon, show, konkurranser og mat 36 timer i strek – velkommen til vår bursdag 

 Se fullt program for dagene

29.01.14