Atles blogg

Nå skal vi gå på tur !

Da er vi klar for å starte opp Trivselsprosjektet og første tur blir onsdag 13. nov. Det er Christopher Gundersen som blir turleder og han legger opp til spennende turer der det sosiale skal bli godt ivaretatt. Han stiller med ryggsekk og termos og det blir en pause på turene. Dette prosjektet retter seg til bedriftene i regionen. Målet er å skape en bedre trivsel i regionen.

Sørlandsbadet har tidligere annonsert dette Trivselsprosjektet med familiearrangement og foredrag for bedriftene. Vi har få som har meldt sin interesse, men nå starter vi opp ett 3 ukers prosjekt der bedriftene melder seg på og betaler for de som stiller opp. Så holder vi dialogen under disse 3 ukene, evaluerer fortløpende og ser hvordan vi fasiliterer det videre TRIVSELS prosjektet.

Disse turene vil foregå i roligt tempo, hyggen og praten skal det være mulig å ha på turen. Samtidig som det er rom for en kaffepause.

Vi setter kr 75,- pr deltaker pr tur, eventuelt kr 2.000,- pr bedrift over disse 3 ukene. Vi bemerker at dette er en introduksjon til prosjektet, og fasilitering og prising vil bli ny etter disse 3 ukene.

Har din bedrift interesse til å delta, send en mail eller møt opp - men la budskapet bli spredd på arbeidsplassen.

Program for disse 3 ukene blir:

Onsdag 13. nov kl 17:00.
Fra Sørlandsbadet, opp til månen. Kaffepause på Månen.

Trivsel2

Mandag 18. nov. kl 17:00 fra hengebrua
Til Anne Opsahl, og ser på kyllingene.  

Onsdag 20. nov, kl 17:00
Tur til Ørneknippen. Kaffe på toppen, som vanlig

Bilde1 

Mandag 25. nov, kl 17:00
Tur fra Sørlandsbadet, opp bak KVS-Lyngdal, til toppen av fjellet. Kaffe på toppen.

Påfølgende onsdag og mandag kommer, vi jobber med noen alternativer.

Vi ønsker selvsagt å være synlig - og til onsdag introduserer vi også en egen hashtag for TRIVSEL prosjektet

Iløpet av disse tre ukene vil vi jobbe intenst med å fasilitere en videreføring av innhold, samarbeid og prising av prosjektet. Vårt ønske er å skape et tilbud til de som trener lite og ingenting, der den sosiale kulturen skal dyrkes. Vi håper samtidig å bygge litt lokalhistorie med at det innimellom er med noen med god kjennskap og gamle historier. Vi skal bli bedre kjent med regionen også, ikke bare gå på turer.

Vi håper videre at vi kan ha et familiearrangement like over nyttår med de bedriftene som er med i prosjektet. Har dere innspill, tips til turer, ting å gjøre "lokale kjendiser" som kan bidra til å stimulere og lære mer om Lyngdal og regionen setter vi stor pris på at dere tar kontakt.

08.11.13