Atles blogg

Medlemsfordeler

Vi har i alle år arrangert egen kveld for våre medlemmer med gratis mat. Dette har ikke helt «tatt av» og i den siste tid har vi diskutert hva vi skal gjøre. Vi ønsker at flest mulig skal få ta del i medlemsfordelene. I år tar vi derfor bort medlemskvelden men gir i stedet 10 % rabatt på alle våre produkter som handles mandag til fredag. Dette gjelder fra 1. nov og ut januar måned 2014.

C1A9552

Vi presiserer:

Alle årskortholdere innrømmes 10 % rabatt på våre produkter som handles på Sørlandsbadet mellom mandag og fredag. Det betyr at lørdag og søndag er utelatt denne rabatt, samt at produkter som allerede er innrømmet rabatt, f eks frokosten, ikke er med i denne ordningen. Detteer varer og produkter som mat, artikler, kurs og badetøy. Prosjekter som er direkte for våre medlemmer innbefatter ikke 10 % rabatt.*

Årsaken er at vi har hatt relativt lite besøk under medlemskveldene og at vi ønsker å endre medlemsfordelene til noe som kan være mer attraktivt. Nå erstatter vi derfor medlemskvelden med en periode med rabatt og vi vil evaluere og høre hvordan dette mottas. Vi har begynt med jevnlige spørreundersøkelser og vil legge inn et spørsmål om det til neste runde.

Det er mange kommer til oss uten lommebok. Dette ordner vi med at vi nå har muligheten til at årskortholderne kan legge inn penger på båndet sitt uten at de trenger å gjøre opp når de går hjem. Det betyr at armbåndet kan fungere som en «liten lommebok».

IMG 6704

Sørlandsbadet har relativt mange årskortmedlemmer og vi ønsker selvsagt over tid å yte god service og utvikle våre tjenester overfor denne gruppen. Årskortholderne er trofaste og besøker oss gjerne flere ganger i uken. Vi har derfor god tro på at denne medlemsfordelen kan være mer positiv og til nytte for medlemmene våre.

*Kjøp av billetter eller fornyelse av årskort samt solarium inkluderes ikke i rabatt

28.10.13