Atles blogg

Vi elsker aktiviteter - Super Weekend

På Sørlandsbadet elsker vi aktiviteter, arrangementer, happeninger og prosjekter.

Vi klarer ikke å finne roen med ordinær åpningstider og «vanlig» drift. Vi kjenner at det kribler i kroppen og må bare finne på noe. I dag «åpnet» vi Sørlandsbadet SUPER Weekend samt annonserte at vi allikevel skal vurdere sykkelprosjekt til Hovden 2014.

Sørlandsbadet SUPER Weekend har vi «grublet» litt på, men i løpet av siste 2 – 3 dager har vi funnet et grunnkonsept og trøkker til med en gang. Første fredag i måneden har vi hatt tradisjonen med Fredagskos, og i vinter innførte vi Lørdagsaktivitet påfølgende dag til Fredagskosen. Dette skjedde alltid første fredag i måneden. Men vi ønsket å lage et «fastere» konsept rundt dette og endte altså opp med Sørlandsbadet SUPER Weekend. Her har vi opplegg med aktiviteter, konkurranser, meny tilbud, tradisjonelle fredagskosen og happeninger. Målet er å etablere faste opplegg onsdag til søndag en gang i måneden. Vi anmoder gjestene å komme med forslag og idèer til dette for å finne riktig form og innhold.  

For noen uker siden annonserte vi at vi ikke kjører sykkelopplegg mht Color Line Setesdal Tour 2014 men skulle «finne» på noe annet. Etter mange tilbakemeldinger har vi i dag gitt uttrykk for at dette vil vi vurdere på nytt og vil snarlig komme med mer detaljer. Dette skjer på grunn av stor interesse og påtrykk fra tidligere deltakere og noen som gjerne vil være bli med og oppleve begeistringen å sykle til Hovden. Dette vil allikevel ikke legge noen demper på de andre idèene og konseptene vi jobber med på Sørlandsbadet Trening. Vi kommer med andre ord til å presentere flere treningskonsepter snarlig. 

Sørlandsbadet SUPER Weekend handler mest om badet, men vil også inneholde tiltak på SPA og trening (SPA er med i denne weekenden). I fortsettelsen jobber vi med å utvikle «Onsdagsaktivitet» i badet. Her vil vi legge ut hinderbane i bassenget og tilrettelegge ulike aktiviteter – hver onsdag. Vi pleier alltid å gjøre noe ut av Halloween, uten tvil er vi i planleggingen og det blir ikke dårligere enn i fjor. I tillegg jobber vi med temadager og lignende.

Vi har mange idèer og planer, og vi utfordrer våre gjester til å komme med tilbakemeldinger og forslag. Sammen kan vi bidra til stadig å bli bedre. En ting er sikkert, det skal alltid skje noe på Sørlandsbadet – det lover vi!

09.09.13